Thursday, June 4, 2009

Lebai Corner



LEBAI CORNER

Stall burger yang famous kat Jitra. Aku rasa semua orang Jitra tau bege lebai. dengan mayonis yg dah dimodified, mmg mengamcam. fevret aku, hotdog special with cheese extra mayo. haha.. Zaman sekolah dl, tiap2 malam makan burger nih. Study sambil mkn bege ngn awek aku time tu, yg skrg dh jadi wife aku. Skrg kalau aku blk jitra, xbleh miss bege nih.. Sapa2 yg berpeluang ke jitra, cuba lah try bege ni kt depan bank Islam Jitra...

7 comments:

Muhammad Fadhli said...

bro...tapau 1 bawak balik kl la...hehe

fikri said...

minggu ni aku blk kedah, aku tapau twister special kt ang satu.. mesti mayo dh jadi cheese bila smpai kl. hahah

Muhammad Fadhli said...

macam penah dgr cter nih...

pada suatu hari...seorg pengembara membawa susu bersamanya...setelah beberapa lama...susu telah bertukar menjadi keju...

* bukan same ker..ang ker pengembara itu..hehe

Sharinginfoz said...

yalah kalau harga berpatutan, sedap dan layanan bagus, ramai datang kan.....

Fikri Rais said...

Bro SharingInfoz: memang harga berpatutan, layanan pn ok.. :)

iniialahaku said...

lagi satu xsalah aku kat yawata tu ada gak..pa nama ntah...apex ka pa ntah...kalau kat pala batas ramai mkn kat pak cik (uncle)

Fikri Rais said...

iniialahaku: banyak tempat makan best yg wajib singgah bila blk jitra :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...