Monday, August 17, 2009

Lump Sum Entry

Lump Sum

A month without entry. Entry kali ni akan di `round up’ kan.





My little rapper. Dah pandai rapping smbil menyembur air liur. Nanti besaq ok la tu.. :)

Pic ni masa kat Ariani Bangi. Tengah Ena dok asyik shopping tudung masuk plak sorang awek nih. Aku x kenal pun, tengok poster2 kat dinding muka lebih kurang ja. Rupanya Ekin isteri kepada Asmawi @ Mawi. Semua orang macam xleh nk pilih tudung trus dok perati Ekin ja. Dengan segan silu aku pun snap sekeping pic bersama bini Mawi. :)



Baru2 ni EDS ada organized Paintball kt Prodigy Kg. Melayu Subang. Terima kasih la kt BigBoss yg sponsored. Kehadiran dlm 30 org jugak. Dibahagi kepada 4 team. Ada team Al-Qaeda, LTTE & US Navy. Hehe.. Time ni aku 3-4 minggu kt EDS, so bleh la berkenal kenalan dgn my new colleague. Kat Prodigy ni mmg tactical sket tempat dia. Close Combat katanya. Dah macam SWAT dah kitorang. Sepak2 pintu, berlindung kt meja, nk p attack LTTE punya pasal. Memang beza dari main kt bunker2 belon tu.. Adrenalin lg kencang dgr bunyi tembak2 dlm rumah. Hehe... Kawan2, kalau nak main paintball, ajak la aku.. J




Bulan lepas Aleesya still dapat tetamu mai tgk dia. Kali ni makcik2 vouge dari seberang. Hehe.. Denna dari Medan, Paid dari France, As & Faranad dari belakang Haniffa Serdang, Aida dari Einstein school Kuala Selangor & baby dari MIAT Sepang. Thanks la mai jauh2 tgk Aleesya. Terima kasih dominos sponsored makan mlm harituh.. :)

Hari ni 17hb Ogos 2009, genap setahun perkahwinan aku dgn Deyna. Happy Anniversary sayang !!! love U !!! Muahs !!! Memang pakej yg aku amik ni cukup menarik. Setaun kawin, dh ada baby. hehe.. :)

Hari ni, aku dapat sorang lagi anak menakan@ anak buah. Sis Cherrina & Bang Li selamat dikurniakan seorang putera, ptg td kt Sepital Putrajaya. Kawan dan jiran lama aku kt Pandan Height, Cik Bie, good luck n take care too, x brapa hari ja lg nk due. Dah bersalin gtau k..

Hari ni jugak aku kena pow dgn plumber rm160. Bleh plak paip kt dapur tuh sumbat. aku dh cuba sedaya upaya nk buat, tp x cukup alat. Stakat pelocok home user nih, xleh nk jolok dlm2. aku mmg dah tau, plumber dtg bw besi ujung mcm ada getah bulat tu, pump2 2-3 kali ok la.. pstu korek buang sisa2 dlm paip tu.. haihs.. no choice, terbang rm160 ari ni.


//apsal xleh view kt IE nih.. haihs...//

1 comment:

Farah Asyikin Zainal said...

Leh view dah..ni dr EDS la nih..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...