Wednesday, April 28, 2010

Bayar Bil

Hari ni gaji dah masuk. Pagi pagi dah buka CIMB Clicks. Terus setelkan bil2, bayar sewa rumah, byr loan, byr credit card, bayar bil letrik, Celcom, broadband, astro dan antar balik kampung untuk mak n ayah. Beri keutamaan untuk semua2 ni dulu baru bleh belanja & buat saving yang balance tu. Kalau tangguh2 nanti tertunggak, bank asik kol, panas je telinga nk menjawab nanti.. hehe

8 comments:

HonEyBuNNy said...

yesss....da byr...terima ksih..ihih

Saed Ramadhan said...

ko bank call.. aku astro call.. kata aku tak bayar.. pastu aku cakap kat diorang.. macam mana aku nak bayar.. bill bulan lepas pun tak sampai... so bulan ni baru sampai.. kena bayar double ar.. uhuhu

Saed Ramadhan said...

bill ayaq tertunggak tak? hehehe

otteck45 said...

oish.. bil ayaq x payah tunggu gaji. hehehe. x penah tertunggak yg tu, bil x sampai lg dh p bayaq.. hehe

Solehah said...

ya btl..saya pun selalu buat cmtu kalau hr pertama gaji masuk..

Sharinginfoz said...

baguskan senang aja guna internet banking

Jom Tengok Afiqah Nyanyi

kimi said...

macam mana nak byr celcom broadband pki cimbclicks tu...nak pilih yg mana...ajar sikit bro

otteck45 said...

bro kimi: utk celcom broadband, kena ada no acc & no phone broadband tu, regis bill kt cimbclicks, bleh add dlm favourite bill lepas ni senang nk bayar. hope this will help you. thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...