Tuesday, April 27, 2010

Terengganu Fishing Trip

Fishing Trip organized by Ipoh Clan 16-18 April 2010


Sempat lagi beli tembikai buat bekal atas bot
Lunch @ R&R Gua Musang


Jumaat di Masjid Felda Chiku
Bersiap sebelum naik bot di Masjid Kuala Besut


Alatan perang


Sempat posing sebelum mabuk laut


boatman


Posing lagi sebelum mabuk


Kaci terberat dalam bot oleh Pakcik Hashim
Salleh posing dengan Tenggiri ganas


Hasil tangkapan


Hasil tangkapan
Trip Post Mortem sebelum balik ke Ipoh

Trip yang sangat best dianjurkan oleh saudara Suhailmi dari Geng2 Ipoh. Tekong Pak Ku yang berpengalaman, dah 5 tahun geng Ipoh ngn tekong ni. Hasil tidak begitu lumayan kerna cuaca dan arus yg tidak berapa cantik. tapi aku puas layan belitung & GT tawaf bot... :)



6 comments:

HonEyBuNNy said...

bestnya g ganu....xsampai2 ag d sana..huuh

otteck45 said...

tganu g mancing ja. x jalan2 pn..

Sharinginfoz said...

seronoknya.... teringin sangat nak pi tapi tak pernah le dapat... maybe tak sungguh2 kan...

Hanis Zalikha Ucap Terima Kasih

otteck45 said...

Inipun sekadar hobi.setahun skali br g laut dlm. Kl tak main dekat2 ja.

stick said...

hang candat sotong ke x

otteck45 said...

candat belum musim lg time tu. bln 5-6 br sotong naik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...