Friday, April 8, 2011

Mari Berbekam

Bila dah rasa letih letih badan, kepala selalu sakit, tringat plak nak berbekam. kat umah ada satu set bekam angin. Tabib Diana pun menjalan operasi bekam kat belakang aku..Memang merah kehitaman kesan tempat bekam tu.. nampak sangat angin banyak dalam badan. Nak try bekam darah kat Wangsa Maju atau Bangi tu, tak sempat lagi. Orang cakap untuk yang selalu sakit kepala @ migrain, bekam kat kepala, sayang plak rambut nak di cukur sket.ok lah, Maharaja Lawak MInggu ke 2 dah start.. layan gelak sat..

bekam angin

kesan bekam, angin banyak dalam badan

2 comments:

ladyzamea said...

macam sakit jer..
belom pernah cuba buat bekam!!!

nak kena try ni...
banyak tsunami dlm bdan ni..hehe

otteck45 said...

kalau tsunami banyak dlm badan, elok lah try bekam. tunggu sy try bekam darah nanti update lak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...