Tuesday, May 10, 2011

Jack Sparrow @ Hotfm



Page hotfm kat facebook kena hack dengan Jack Sparrow tag team dengan RileksCrew+H3x4 Crew+Newbie3vilc063s+Ha¢kin | Cr³w. Pagi ni aku x dengar radio so xtau update dari hotfm sendri pasal kena hack nih.. Sekarang senang sangat FB, email suma kena hack, so rajin2 lah tukar password dan jangan dok gatal click yang bukan bukan dalam facebook. tak pasal pasal spam page orang lain. 

Boleh jadi ni gimik hotfm untuk movie Pirate of the Carribean yang baru ni. Sebab semalam abis buletin utama ja, dorang tunjuk trailer movie tu.. hmm..


2 comments:

cik fara @ fanadz said...

aku x follow sgt td.so xtau cite.tau pon sbb ada kwn aku tulis status kat fb.huhuh.

Fikri Rais said...

faranadz: huhu.. aku pn tgk kt fb ja.. radio x dgr lg.. tgk mcm jack sparrow nk bg blk kt admin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...