Tuesday, May 17, 2011

Juvana

Sekolah Wira Bakti vs Sekolah Henry Gurney



Drama Juvana kat TV3 ni aku tengok dah nak macam Prison Break versi Malaysia dah. Botak dalam cita ni bukan main langsi lagi, kalau dapat ke Sam dalam cita Kongsi mau di parangnya dah. Daim plak agak lembut, tak melawan, tapi aku tau nanti Daim akan dapat gak sokongan budak2 lain untuk lawan Botak. Boleh plak ada anak makcik kantin yang cun dalam sekolah budak jahat nih. Apapun, aku memang follow cita ni, kalau miss pun aku download aja torrent Juvana. :)

Sekolah Henry Gurney memang jauh berbeza dengan Sekolah Wira Bakti. kat sini aku rasa botak pun kecut perut kalau masuk sini. Sekolah yang dikelolakan oleh jabatan penjara, ditubuhkan untuk melahirkan semula penghuni penghuni Henry Gurney menjadi  orang yang berguna dan mampu berdikari serta berbakti kepada masyarakat bila dibebaskan.


Ikutkan aku, budak yang kantoi buli harituh, campak ja dalam sekolah Henry Gurney, biar dia tau langit tinggi rendah.


7 comments:

cik fara @ fanadz said...

botak tu bole tahan hensem gak kan. OMG.huhuh.

Fikri Rais said...

huhu.. botak nanti dh insaf pastu dh kuar simpan rambut panjang dh jadi jambu blk.. :)

Sharinginfoz said...

buli sekarang menjadi-jadi, entahlah apa nak jadi

Kamsiah said...

salma
dulu kat taiping,anak akak bersekolah di SERATAS(sek men sains raja tun azlan shah)...bersebelahan sekolah tu,Sekolah Tunas Bakti...hehe punya lah jahat budak2 sekolah tunas bakti tu...digunting pagar sekolah,menceroboh masuk ke SERATAS...curi barang2 semua..

Fikri Rais said...

Sharinginfoz: zaman dulu pn ada buli, tapi x gila publisiti. skrang buli ja semua nk upload video. kan dah kantoi.

Kamsiah: kalau dok sebelah2 akak, memang jadi macam2 la. nak kena buat sekolah dorang jauh sket dr orang, lari keluar pn xde menda, baru dorang dok diam2 dalam tu...

ainol akasyah said...

botak da best lah..juvana banyak pengajaran

Botak Juvana Bergambar dengan saya..eheeei

Fikri Rais said...

ainol akasyah: botak tu dalam hati ada taman gk.. mesti lepas ni jadi baik.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...