Wednesday, June 15, 2011

Hanna


Semalam aku & wifey dengan family akak iparku, layan Movie Hanna. Dah lama aku tunggu cita ni. at last dapat gak download torrent Hanna 720p HD version. Movie ni mengisahkan seorang remaja perempuan 17 tahun, dibesarkan oleh ayahnya, ex-CIA di dalam hutan salji Finland. Hanna dilatih menjadi pembunuh upahan yang sangat cekap. Hanna dilatih untuk satu misi lebih kurang balas dendam untuk mak dia yang mati masa dia kecik. DNA Hanna yang telah diubahsuai menjadikan Hanna lebih kuat dan cekap yang pada mulanya dirancang untuk pasukan super soldier US. Cita ni agak ganas sket, tapi boleh lagi ditonton bersama keluarga.

Official Website
Hannathemovie

Hanna Wikipedia Synopsis

7 comments:

Alkisah said...

ingat hana tajima tadi..kekeke..

sekarang aku dah tau pasal BE..

Fikri Rais said...

Alkisah: Hana Tajima tokey tudung.. hehe

Kejora said...

salam fikri..

harap sihat selalu okehh..thanks sudi singgah dn komen...:))

Hanna jadi kuat cam citer dulu2 tu..
bionic women ek?

ladyzamea said...

hanna...
belom tengok lagi movie ni,
pasni nk kena tengok..
cerita ganas2 mmg best...

tp kalau hannah tajima tu mmg comey...heee(larik tajuk plak)

Sharinginfoz said...

not bad citer ni, kena tengok ni

Nava.K said...

If have time in hand, will watch since you made the story so interesting.

Fikri Rais said...

Kejora: Wsalam, thanks singgah k. Hanna jadi bahan experiment CIA.
Ladyzamea: kl hanna tajima x jadi ganas citer niih.. :)
Sharinginfoz: layanzz.... !! :)
Nava.k: imagine 17 years old girl with killer instinct.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...