Monday, June 13, 2011

OMG !!! BE pertama dari Nuffnang !!!

Akhirnya aku dapat Buffered Earnings from Nuffnang. Dengan trafiic blog yang ciput, 2 minggu aku tak update blog, dapat plak BE. Hasil dari research and study, tips dari blogger blogger otai, SEO tips, tips tambah buffered earning, tips tambah traffic yang aku dok baca, ini baru nampak hasil. Boleh la lepas ni nak request cek. Terima Kasih Nuffnang !!! :)

9 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah, saya pula dah lama tak dapat benda alah ni, bagi le kat saya

Fikri Rais said...

thanks bro sharinginfoz.. ini 1st time.. :)

Alkisah said...

wahh hebat2.. nanti leh ajaq aku.. kekek

Alkisah said...
This comment has been removed by the author.
ladyzamea said...

bolehlah turunkan ilmu..
sharing is caring..heeeee

ken said...

cool.. keep it up! :D

Fikri Rais said...

ladyzamea: boleh.. xde hal :) saya pun tengah belajar lg..
Ken: thanks Ken !!! :)

cik fara @ fanadz said...

wei.ajar2.hihi.

Fikri Rais said...

faranadz:aku rasa blog ang dh slalu dpt kn.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...