Friday, July 1, 2011

Pekerja KFC Pengotor


Gila kurang ajar, pengotor, tiada adab !!! Ni yang aku mampu katakan bila tengok video seorang pekerja Kentucky Fried Chicken (KFC) yang mencalit ayam yang nak digoreng tu kat tapak kasut dia.. Pergh !!! sambil gelak2 plak tuh.. Ada ja lagi pekerja lain kat dalam video tu. Semua buat selamber ja.. haihss.. macam macam crita aku dengar pasal fastfood nih.. Pelik gak, takkan xdak CCTV dalam dapur. Aku harap ada lah, lepas ni minta pengurusan KFC siasat KFC mana dan amik tindakan. Aku rasa imej fast food no 1 Malaysia ni mesti tercalar at least sket penangan mamat bodoh ni.

8 comments:

illafira said...

uiks.. pe motif dia tue

Fikri Rais said...

illafira: bila otak letak kat lutut, jadi camni lah...

belogkiter said...

tak bersih. masak sendiri lah nampaknya

Fikri Rais said...

belogkiter: macam2 dorang ni.. kl kena kt dia sendri baru tau...

Nava.K said...

my goodness, so much for being clean and hygiene.

nawal addina said...

gi-la ! kotor btol !

Fikri Rais said...

Nava.k & Nawal : this is what happen when stupid people in kitchen...

Alkisah said...

gua rasa, tak lama lagi budak nie nak kena samak.. kalau tak kena samak.. kena makan kasut, kalau tak makan kasut, kena penyepak seround 2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...