Wednesday, July 13, 2011

Should I or Should I Not



Merujuk kepada gambarajah di atas, mesti dah bleh predict apa yang bermain di fikiran aku kn. Yang petak meninggi tu, my current Astro package. Yang petak memanjang adalah Super Pack 1 yang aku rasa agak berbaloi untuk aku dan within my budget. Mulai bulan depan, aku kena bayar lebih kurang RM110 untuk package yang aku amik sekarang.(tengok kat atas)..kalau aku tambah sket lagi dapat Super Pack 1.. sket2 pun lagi RM22 (termasuk tax) aku dapat extra 5 benda..
  1. extra satu lagi mini package ( sekarang aku amik variety and learning, bleh la amik news @ cartoon )
  2. Movies ( skrang memang aku x amik sebab muvi semua lama2.. pastu ulang2 bikin gua panas )
  3. Mustika ( kalau time maharajalawak berbaloi gak kot amik )
  4. Tayangan Hebat ( nampak kadang2 macam merapu ja muvi2 nih )
  5. PVR ( menarik gak, kalau ada skrang, tak perlu lagi aku download torrent Juvana episod 13 time keja malam ) 
  6.  
video

Cuma aku nak kena pastikan NO extra extra hidden charge from Astro. Sebab PVR service kena charge RM10 sebulan..tapi yang Super Pack 1 ni xtau la kena ke tak.. Memang xdak tulis pun kat website Astro.

5 comments:

moneymakergroup said...

tak d astro sebab tak tgk tv... masa lebih bayk dengan internet... :)

ladyzamea said...

lebih suka layan lappy dari astrok...hehe

Fikri Rais said...

moneymakergroup: astro utk family.. tengok ramai2 :)
ladyzamea: i mmg ngadap lappy ja..tapi masa ngn family dpn tv lah :)

Nava.K said...

I am really confused at what Astro is offering, they keep changing and my bill has doubled compared when started subscribing years before.

Probably should look through and see how I can reduce the charges.

Fikri Rais said...

Nava K: the new Astro packages sometimes can be cheaper, depends on what you have now...im thinking to upgrade it.. the PVR thang, something to try :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...