Saturday, October 1, 2011

Astro Baby TV

Channel 618

Bermula 1 October 2011, Baby TV dah kena bayar. Anak aku suka sangat tengok channel ni. Semua ni bikin gaduh ja. Kalau Leesya ada kt umah, tengok Baby TV la mama n abahnya..  Baby TV ni memang menarik, colour yang striking, watak yang menarik, bunyi yang tarik perhatian pergerakan yang sesuai  untuk baby hingga ke 3-4 tahun.
Kalau yang sempat record guna Astro PVR tu ok la. pasni just tengok dari situ la. Aku rasa kat youtube pun ada. boleh la download letak dalam iphone @ ipad. Kalau nak tengok secara mobile pun boleh di Baby TV Mobile.
Hungry Henry & Numbers Party antara favourite Leesya. Sekarang tengah pikir2 lagi nak subscribe ke tak, kalau bleh xnak la Leesya dok mengadap TV ja.. Tapi Baby TV ni banyak membantu gak, diam ja Leesya tengok TV, bleh la mama n abah wat keja lain :)..Tunggu 2-3 hari kalau Leesya tanya kena la aku subscribe. Bagi yang nak subscribe, boleh call atau SMS seperti di bawah.

To all Astro subscribers, thank you for watching our preview of Baby TV - the world’s first channel dedicated to infants, toddlers and their parents.

The preview will end on 30th Sept. Subscribe to Baby TV now, on Astro channel 618 at just RM 5 per month.

To subscribe, call 1 300 82 38 38 or SMS: ASTRO 10 digits Astro Account Number#babytv and send to 32888. (Eg. ASTRO 1234567899#babytv)

Standard telco charges apply. For Terms and Conditions, log on to

www.astro.com.my

3 comments:

Alkisah said...

buat duit tul astro..

Sekamar Rindu said...

kayalah astro....

Fikri Rais said...

Alkisah & Sekamar Rindu : marketing pandai Astro nih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...