Saturday, October 15, 2011

Bila Tabung Sudah Penuh



Tabung dah penuh. Jom tukar duit kat bank. 2 tahun gak baru tabung ni nak penuh. Apa nak buat dengan duit tabung ni? belanja ? wat saving ? hmm.. ingat nk beli subang kat leesya... dia dok mintak subang baru dh. :)

FYI, aku tukar duit syiling kat CIMB cawangan Pandan Jaya. Setiap hari Rabu boleh tukar syiling kat sini. Branch lain aku tak sure.Untuk mudahkan dan cepatkan proses mengira syiling tu, korang bleh la sort kan siap siap 5 kupang 2 kupang dan sekupang. Ada case pegawai bank yg jaga machine tu tipu. So, korang tunggu ja la kat depan counter tu :)

2 comments:

Alkisah said...

wah banyak duit syiling.. aku tak pecah tabung lagi

Fikri Rais said...

Alkisah: tabung aku xyah pecah, boleh tuang anytime.. dh penuh kena la p tukar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...