Thursday, October 13, 2011

Maharaja Lawak Mega
Astro kembali dengan Maharaja Lawak Mega bermula 28 October 2011 10 malam di Astro Warna. Saksikan otai otai lawak bertanding. Mampukah buat penonton gelak pecah perut kali ni? Peserta-peserta Pimai yang dianggotao oleh Sathiya, Imuda dan Mat Over), Hiro (Hamdan, Ilya dan Ropie Cecupak), Boboi (Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik, Anje (Achong Sweet Child dan Joey Daud), Osbon (Mr Os dan Abon), kumpulan Lanun (Jegan, Elya dan Salma Al-Farisi),, BP- Bawal Power (Bob Kuman dan Sobrie), RAP (Azoz Kota, Pak Lah Cecupak dan Rama Jangan Ketawa), Comel (Radhi Khalid dan Bell Ngasri), 3G (Yassin, Didie Alias dan Enot), manakala Adlin Aman Ramlie dan Jalil Hamid pula mengambil langkah berani untuk beraksi secara solo.

Ifa Raziah bergabung dengan 2 pelawak dari Singapura untuk mewujudkan kumpulan yang dinamakan sebagai Syok.
Sementara, kumpulan komedi wanita dari Singapura iaitu Gebu yang dianggotai oleh Hani dan Azian pula pastinya akan menonjolkan keunikan yang tersendiri.


Peserta dari Indonesia iaitu Bawel (Dodon Jambul, Amin Bawel dan Dadang Ragas), Saehu (Eko, Bocil dan Vicha) serta Caer (Adetao, Mister Ibo dan Lugiana).

2 comments:

Sofea said...

pergh pakai gelak lagi laa.. apsal apek tak masuk..

then aku rasa ramai pelakon mamat khalid, macam driver bas zombie kg pisang.. apa tah nama dia.. dia pun boleh tahan lawak ghak..

Fikri Rais said...

hahaha..tu la, aku rasa ramai lagi yg lawak x join. yg join ni pun level ayahanda dh nih.. mana pelawak2 muda nih,..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...