Friday, April 19, 2013

Gulai Kalut Langkawi mai KL dah

Tudiaa.. Gulai Kalut Langkawi dah mai KL. tak payah kalut nak pi Langkawi dah..Pakat pakat mai rasa la..

Opening Day lagi kami dah pi rasa. Dulu kat Langkawi memang dok pi makan Gulai Kalut ni. Test tengok rasa sama ke tak.. Memang sama habaq hang !!! Dia punya rasa lemak pedas lain macam rempah.. haha.. buh plak dengan ikan goreng panas panas. Sambal belacan dengan wajib ada kicap manis. Orang KL yang mana x penah try makan nasi gulai camni mai la try. Mesti tambah nasi punya lah.. hehe

 Tudia angpa nampak camna kalut dok makan.. hehe

Kalau x sedap takkan la nak licin camni.. hehe

Bila sedap memang confirm canang habis kat kawan kawan.. hehe :)
recommended untuk yang teringat Gulai Kalut Langkawi

Sapa nak pi try ni alamat restoran



images from facebook Restoran Gulai Panas Langkawi

1 comment:

63qp3576b8 said...

The extra price is added to the labor price if handbook work is completed to assemble, end, and post-process the parts. The extra labor price additionally be|can be} added if the completed Ceramic Teapots product is being delivered from the machine shop to the shopper at a unique location. Mainly, there are two types of machines which might be} getting used for manufacturing parts using CNC machining i.e. three axis and multi-axis machines.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...